Kardelen Plaza Özel zamanlara , Özel mekanlar ...


  • Düğün

Düğün

Günümüzde şirketlerin gücü sahip oldukları maddi varlıklardan çok markalarının değeriyle ölçülmekte. Gerek prestij gerek maddi getirisi yüksek markaların korunması, korunması için de öncelikle sahibi adına tescil edilmesi,art niyetli girişimlerin önlenmesi gerekir.
 
Geleneksel ticaret modellerinin dışında e-ticaret siteleri için de site isimlerinin marka tescili ile korunması önemlidir. Çünkü kötü niyetli kişiler e-ticaret sitenizin ismini farklı domainler ile alarak size karşı kullanabilirler. Ayrıca site isminiz için kendi adlarına marka tescil başvurusunda da bulunabilir, size dava açıp tazminat dahi talep edebilirler. Tüm bu risklerin önüne geçebilmek için e-ticaret sitenizin ismini marka tesciliyle korumalısınız.

Yol Patent, Marka Tescili başta olmak üzere, sizi dünya çapındaki tehlikelerden koruyacak tüm süreçlerde işlemlerinizde yanınızdadır. Başvuru işlemlerinden hukuki süreç yönetimine, marka araştırma ve analizlerinden markaların ticari değere dönüştürülmesine kadar geçen her aşamada markalarınızın takip ve korunmasında size tam bir hizmet zenginliği sunmaktadır.

Alanında Türkiye lideri ve dünyada açıklanan TOP 100 Marka Müracaatları istatistiklerine göre Uluslararası Madrid Marka Müracaatlarında son 3 yılın dünya ikincisi olan Yol Patent, ulusal ve uluslararası arenada titizlikle gerçekleştirdiği tescil başvurularıyla, bugün sektörde en düşük ret oranına sahip firmadır.
 
Temel marka tescilinin yanısıra diğer marka türleri için tescil hizmetlerimiz: